Севиља или Днипро ??!

by zocipro

Финале на Лигата на Европа!

Варшава, националниот стадион вечерва е местото каде еден мора да победи, дали тоа ќе биде Украина или Шпанија, дали Емери или Маркевич, односно Днипро или Севилја, само една екипа која ќе биде покомпактна и ќе има повеќе среќа ќе го има приматот.

Според најавите и известувањето од лице место на најсилниот медиумски поддржувач на Спорт Талент, најпознатиот македонски новинар, Зоран Мишевски, иако дождливо, ладно време се очекува редок фудбалски спектакл на еден од најубавите стадиони во Европа со целосна затворена кровна конструкција, така да временските непогоди не треба да имаат никакво влијание.

Нас, како фудбалски фанови, поддржувачи и работници во овој спорт ни останува да очекуваме и уживаме во многу фудбалски потези, акции, голови, но со оглед на значајот на финалето пред се фудбалски стратегии.

 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!