Повторна соработка – Камп за Голмани со нова локација

by zocipro

Спорт Талент повторно во соработка со тренерот Бранислав Радојчиќ, за понатамошен успешен развој на спортските таленти (во случајов, голмани), уште еднаш Ви отвора можност за добивање на ново искуство во летниот IV Камп за голмани. По успешноста на претходниот камп, по одличното искуство на младите таленти кои учествуваа на истиот, а воедно и задоволството со кое тие завршија како победници, и ова лето им се нуди на сите заинтересирани млади, надежни голмани, неверојатна можност за дружба во Врњачка Бања.

Во соработка со тренери носители на УЕФА лиценца (специјалност голмани), од кои и споменатиот Бранислав Радојчиќ, Ви го препорачуваме овој камп повторно, за нови, млади, спортски таленти. Да Ве потсетиме – Бранислав беше тренер на еден од камповите на познатата Барселона одржан минатата година во Сараево – Босна и Херцеговина и исто така веќе тренирал неколку голмани во Р.Србија кои се изградени во професионалци и настапуваат во поголеми европски лиги.

Кампот ке се оддржува од 4-ти до 9-ти Јули 2016 година, во Врњачка Бања. На кампот можат да учествуваат голмани од 9 до 16 години, а се очекува прекрасна дружба и соработка помеѓу голманите од повеќе земји – Македонија, Србија, Црна Гора и Унгарија.

Кампот покрај добрата дружба, стекнување на нови знаења и сикуство, нуди за секој учесник:

– осум тренинзи

– сместување во хотел со 5 полни пансиони

– голмански дрес, две маици и два шорцеви

– диплома

– и поклон изненадување!

Одлична можност за дружба, собирање искуство, учење заедно со други идни голмани и сето тоа верификувано и поддржано од Спорт Талент, кој се разбира, повторно овозможува дополнителни бенефити и попусти за сите учесници кои ќе не контактираат и сакаат да се пријават на овој камп.

Побрзајте, бројот на учесници е ограничен.

Спортски Поздрав,

СПОРТ ТАЛЕНТ

[email protected]

+389 75 339 519

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!