Бесплатни летувања и индивидуални тренинзи

by zocipro

Спортот, односно фудбалот бара многу “жртви”, доста откажувања, напор и тренинг за да се успее. Сето тоа е далеку полесно кога би ги имале вистинските услови, желба и мотивација.

Во таа насока, пред се на наше огромно задоволство и благодараност како ЗССД СПОРТ ТАЛЕНТ до АВТО КАМП КРАНИ кој оваа година и се надеваме во иднина ќе биде наша спортска база за дополнителни тренинзи и натпревари.

Наш новитет од оваа година ќе претставуаат дополнителните индивидуални тренинзи за одржување на физичката подготвеност и надоградба на фудбалските вештини и тоа токму за најмладите учесници кои ќе бидат селектирани од Скаутинг Кампот во Битола, 11-14 Јуни во наша организација.

Имено, НАЈДОБРИТЕ ТРИ учесници од скатуинг кампот Битола 2015, од најмалите категории (10-15 години), предводени од тренер кој ќе биде обезбеден од Спорт Талент, ќе имаат ексклузивна бесплатна еднонеделна “авантура” која ќе биде составена од бесплатно летување во автокампот Крани, со дневни индивидуални сесии и тренинзи.

Сите останати кои секако ќе се прикажат во одлично светло на самиот камп, можат исто така да си резервираат место и да ја искористат оваа ретка можност за комбинирано летување покрај прекрасното Преспанско езеро проследено со професионална фудбалска подготовка.

You may also like

1 comment

СКАУТИНГ КАМП БИТОЛА 2015, 11-14 ЈУНИ - Macedonia Sport 25th May 2015 - 7:35 pm

[…] Бесплатно еднонеделно летување со тренер за индивидуални тренинзи за најмладата […]

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!