Нова официјални проби за фудбалски таленти во Италија

by zocipro

Спорт Талент со уште една опција и покана за нашите талентирани фудбалери од овие простори. Имено, во соработка и посредство со нашите партнери од Италија овозможуваме четири дневна проба пред очите на официјални претставници на четири италијански клубови од трите по ранг лиги во Италија и тоа: Болоња, Чезена, Парма и трето лигашот Сантаранџело.

Датумите на одржување на официјалните тестови за препорачаните фудбалери е од 13-ти до 16-ти Ноември во познатиот туристички центар на Јадранот од Италијанска страна, Римини.

За условите и повеќе детали контакт преку емаил: sporttalentbitola@gmail.com или 075 339 519 (после 18 часот)

Спортски Поздрав,

СПОРТ ТАЛЕНТ

 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!