Нов Македонец во Сериjа А

by zocipro

 

Уште еден наш перспективен успешен напаѓач, доскорешен играч на белгискиот Зулте Варегем, ќе го осети сјајот на италијанската Сериа А.

Имено, македонскиот репрезентативец Александар Трајковски, потпишал две годишен договор со тимот на Палермо во најсилната италијанска лига, која секако е една од најдобрите во светот.

Спорт Талент пред се му посакува среќа и успешни настапи во новиот дрес како и во дресот на македонската репрезентација.

Alex
  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!