Мирко Ивановски Повторно ШАМПИОН!

by zocipro

Со последната победа на гости против Дебрецин, од 1:2, Видеотон тимот на еден од нашите најперспективни и најуспешни фудбалски интернационалци, Мирко Ивановски официјално е промовиран во нов унгарски шампион.

СПОРТ ТАЛЕНТ искрено му го честита новиот подвиг, после титулата со Македонија Ѓорче Петров уште кога настапуваше во Македонија, како и титулата Куп Победник во Романија со екипата на Клуж, ова е негова прва шампионска титула надвор од нашите граници. Па во таа прилика ја добивме неговата несебична поддршка за нашиот нов Скаутинг Камп во и неговата родна Битола:

“Задоволство е да учествувам во проeкт за млади таленти, особено што истото потекнува од средината каде што беа моите почетоци. Силно го поддржувам овој проект и знам дека ќе биде уште поуспешен од минатогодишниот со оглед на тоа што иститот го организираат и водат вистински професионалци”

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!