Oтворен оглас за фудбалски тренери

by zocipro

Спорт Талент во текот на ова работно лето успеа и да ја прошири својата соработка со неколку фудбалски академии со што за еден нивен светски проект се потребни квалитетни тренери.
Имено, проектот ќе се одвива во Азија, за почеток на четири месеци со можност на прологнирање на договорот на тренерите зависно од покажаното ниво на професионалност и успех во работата.
Сите тренери кои би сакале да се стекнат со меѓународно искуство, или веќе имаат претходно искуство на меѓународно ниво, а би сакале истото да го надоградат, и воедно ги исполнуваат следните најважни услови, се добредојдени да се пријават:

– Кратка биографија (CV, секој сертификат, признание, одликување, одат во прилог на тренерот),
– УЕФА лиценца (најмалку Б категорија)
– Одлично познавање на англиски јазик (зборување и читање, најмалку Б2 ниво).

Работната позиција вклучува договор од 4 месеци со можност за продолжување на истиот, атрактивни месечни примања како и обезбедено сместување и повратен билет до земјата.
За повеќе информации пишете на нашиот емаил sporttalentbitola@gmail.com или јавете се на +389 75 339 519.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!
Спортски поздрав,
Спорт Талент, Битола

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!