СПОРТ ТАЛЕНТ, Битола 2015 започнува!

by zocipro

ТЕРМИНИ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТРЕНИНЗИТЕ И ТЕСТ НАТПРЕВАРИТЕ:

11.06.15 – Четврток

Пристигнување на сите учесници со место на прозивка во ресторан Путник (наспроти Градската Автобуска Станица – Битола) од 16:00 до 17:00 часот, прва тренинг сесија започнува во 17:30 часот
12.06.15 – Петок

Ќе се одржат две тренинг сесии и тоа првата од 08:30 до 10:30 часот, и попладневна од 18:00 до 20:00 часот
13.06.15 – Сабота   

Исто така две сесии, од која првата од 08:30 до 11:00 часот предводена од нашиот досега најуспешен селектор, Никола Илиевски-Џиџи на саботната претпладневна сесија, на која заедно со неговите асистенти Ѓорѓе Тодоровски и Стево Митровски, ќе одржат екстра тренинг со акцент на ФУНКЦИЈАТА И ФУНКЦИОНАЛНОСТА НА ПЛЕЈМЕЈКЕРИТЕ ВО ФАЗА НА НАПАД И ВО ФАЗА НА ОДБРАНА!

Првиот тест натпревар следува во попладневниот термин од       од 17:30 до 19:30


14.06.15 – Недела     

Последниот ден претпладнето ќе биде резервирано за одмор и подготовка за последниот тест натпревар од каде ќе бидат избрани најдобрите и истиот ќе се одржи од 17:30 до 19:30 часот.

 Сите останати тренинг сесии, како и натпреварите ќе бидат водени од Диего Рокафорте, како и од нашите познати тренерски имиња Наум Љамчевски – ФК Пелистер, Никола Мрмачовски – ФШ Еден на Еден и тренер за голмани Владе Костадиновски. Исто така, во техничкиот дел ќе учествуваат Златко Цветаноски – ФШ Талент-Битола и Лазе Гаштаров – ФШ ЛГ – Битола, односно нивни претставници.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!