Битолска, Македонска Гордост!

by zocipro

Чест е да познаваш легенда, па и спортска за мене уште повеќе. Николче Новески, битолска (демир-хисарска) и македонска гордост, денес како што и заслужи испратен од германскиот клуб Мајнц каде остана верен цели 11 години. Верноста, баш кај него дала многу жртви, многу труд и пред се професионалност.

Спорт Талент уште еднаш јавно сака и да се заблагодари за неговата безрезервна поддршка на минатогодишниот и овогодишниот камп, да му посака уште многу успеси како во фудбалскиот свет така и на приватен план.

Благодариме што не правиш горди Македонци, во спортски и други околности кога можеби е и најтешко да бидеш Македонец!

macedoniasport
  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn

З.В.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!